Skip to main content

SUMMER SALE

Up to 40% Off  - Sale ends 30th June 2024!

Vintage Oak Minimalism

LOCATION

Hove, BN3

PROJECT

Creating an open plan kitchen and dining room involves careful planning and a considered approach. In a room of this size, it was important to unite the kitchen and living spaces while ensuring circulation space between the zones.

A clean, minimal and functional scheme was used, tempered with the warmer tones of nature for a sophisticated aesthetic where the quality of craftsmanship shines through.

Polished concrete was used for the floor reflecting modern trends while bringing style and durability to a room where both family time and entertaining occur in equal measure.

KEY FEATURES

  • Handleless wood & neutral furniture doors
  • Siemens high-end appliances
  • Quartz worktop with waterfall edge on island
Back to top
We use cookies to give you the best possible experience on our web site. Please refer to our Privacy Policy for more information.