Skip to main content

Pop Colour Kitchen

LOCATION

Hove, BN3

PROJECT

Visually striking, this ‘pop colour’ kitchen makes a bold statement in modern design, bringing a vibrancy and energy to this individual family space.

High-gloss lacquered bespoke units in marine, mustard, lime, coral and plum take inspiration from Modernist Art, and while appearing positioned at random, their German grid system provides ultimate symmetry of design.

Clever, high-end appliances have been seamlessly integrated within handle-free, floor to ceiling cabinetry, while the boiling water tap ensures the streamlined work surfaces are kettle-free. For cooking, the extractor fan rises up from the black quartz, waterfall edge central island which invites both family and guests to sit and share a glass of something cool from the wine fridge.

Sleek design executed brilliantly.

Back to top
We use cookies to give you the best possible experience on our web site. Please refer to our Privacy Policy for more information.